Kom je op mijn feestje?

Hawaifeestje

on 24 januari 2013

It’s time to party!

Ook zo’n zin in een zomers feestje? Dat kan met het hawaiidraaiboek.

In het draaiboek staan alle spelletjes inuitgewerkt. Bij elk spelletje staat beschreven wat je nog nodig hebt.Ook krijg je tips voor de aankleding, hapjes en drankjes, traktaties, etc. Dit draaiboek bevat heeft geen verhaal.

Er is voldoende materiaal om de kinderen een middag bezig te houden. Denk aan de volgende spelletjes: prijzen vissen, flipperestafette, limbodansen, aapjes voeren, schelpenmemory, red de vissen uit het net,  cocktailwedstrijd, badjesrace, huladans, zeewierspel, ringwerpen, strand ABC, zak huppelbal, hulabal, frisbee-estafette etc.

Het feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en zeker ook leuk voor de oudere kinderen.

 

Deze documenten krijg je per email toegestuurd:

  • draaiboek
  • uitnodigingen om te printen
  • cocktails
  • bouwplaat Lilo
  • bouwplaat Stitch
  • kleurplaten

Comments are closed.