Kom je op mijn feestje?

Pippi Langkousfeestje

on 23 januari 2013

Iedereen wordt uitgenodigd voor een deftig dameskransje. Maar als Pippi er is, pakt dit toch heel anders uit! De kinderen drinken met lange rietjes uit een vissenkom, na het koekjesbakken moet de vloer geschrobd worden met sponsjes onder de voeten gebonden, ze sturen een kaartje naar zichzelf en daarna is er nog tijd voor een speurtocht.

De vader van Pippi heeft jaren geleden een schat gevonden. Hij heeft de schat verstopt en een schatkaart gemaakt. De schatkaart heeft hij in stukken gescheurd en in Villa Kakelbont verstopt. Het is de taak van de jarige en de genodigden om deze schatkaart weer heel te maken.

Tijdens de speurtocht doen de kinderen allerlei opdrachten zoals: de was ophangen, slootje springen, het Pippi herkenningsspel, snoepjesspel, taarten gooien, grote laarzenrace, kampioen opruimen en nog ontzettend veel meer.

In het draaiboek staat het verhaal beschreven en de activiteiten van het feestje. Daarnaast is er informatie over aankleding, eten/drinken, knutselwerkjes, traktatie en de uitleg van alle spelletjes.

 

Deze documenten krijg je per email toegestuurd:

 • draaiboek
 • uitnodigingen om te printen
 • brief
 • briefkaarten
 • diploma
 • dobbelspel
 • kleurplaten
 • knutselplaat piraat
 • knutselplaat papegaai
 • schatkaart
 • welkomstbord

 

 

DSC01068

 

 

 

 

 

 

 


Comments are closed.